Ventilatie

Optimale luchtcirculatie is enkel te garanderen met een mechanisch ventilatiesysteem, dat zorgt voor voldoende aanvoer van verse lucht en de afvoer van afgewerkte lucht.
DV Home Projects heeft een grote ervaring in het plaatsen van zulke ventilatiesystemen, waarin we twee types onderscheiden: Ventilatiesysteem C en Ventilatiesysteem D. 

Bij een Ventilatiesysteem C wordt verse buitenlucht aangevoerd via raam- of muurroosters en afgewerkte lucht afgevoerd via een dakdoorvoer. Hiervoor wordt een netwerk van buizen aangelegd met ventilatieroosters in de verschillende ruimtes (keuken, toilet, badkamer, …) en een centrale elektrische ventilator die de afgewerkte lucht via een dakdoorvoer naar buiten afvoert.

Bij Ventilatiesysteem D warmt de afgewerkte lucht de aangevoerde lucht op. Via een dak- of gevelaanvoer wordt verse buitenlucht rechtstreeks naar de centrale ventilator geleid, waar met behulp van een warmtewisselaar tot 90% van de warmte van de langsstromende afgewerkte lucht wordt teruggewonnen.

Contacteer ons

Referenties

MobilUnit
Botel Ophoven
Brasserie Wheels
Shopping 1 Genk
Alex's
Maasmechelen Village
Hedgren
Maasmechelen Village
Roto Frank
Nijvel
Cremerie Chapeau
Zonhoven

Referenties Rechts

MPA
Lummen
G-Star
Maasmechelen Village
Superdry
Lille (France)

Onze garantie

  • Wij rekenen u geen extra verplaatsingskosten aan op uw eindfactuur.
  • Wij streven er naar u zo goed en snel mogelijk te helpen. Al uw vragen worden binnen de 3 werkdagen beantwoord.
  • Wij werken enkel samen met gekwalificeerde vakmensen om uw project tot een goed einde te brengen.